Basistrappen

Opzoek naar een simpele, maar toch mooie basistrap? Bij AA Trappen kunnen wij u hier uitstekend bij helpen. We hebben een ruim aanbod in basistrappen.

Ons ruime assortiment

Bij AA Trappen kunt u voor ieder soort trap terecht. Naast onze assortiment exclusieve design trappen kunt u bij ons ook prima een prachtige basistrap vinden. Zowel voor enkelvoudige trappen (voor bijvoorbeeld particulieren) als voor grote series (projectmatig) bent u bij ons aan het juiste adres.

Maatwerk basistrappen

Uiteraard zijn ook onze basistrappen maatwerk en beschikbaar in verschillende soorten materialen. Zo heeft iedere klant van AA Trappen een unieke trap, speciaal op maat gemaakt. Het materiaal gebruik en het ontwerp zijn sfeerbepalend voor de desbetreffende ruimte, wij geven u hier dan ook graag advies over!

Nieuwsgierig geworden?

Onze specialisten geven u graag advies bij de keuze van een nieuwe basis trap. Maak een afspraak met een van onze adviseurs. Zij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Op deze manier kunnen zij u een persoonlijk advies geven en met een voorstel komen dat volledig aansluit op uw wensen.

Bekijk hier de trappen die wij u ook aan kunnen bieden: