FSC® certificering

De Forest Stewardship Council® (FSC) is een internationale organisatie zich inzet voor verantwoord bosbeheer. FSC certificering wil zeggen dat een onafhankelijke certificeerder vaststelt of een bedrijf voldoet aan de vereisten voor goed bosbeheer. Volgens FSC is er sprake van goed bosbeheer wanneer natuurbelangen, sociale aspecten en economische belangen met elkaar in balans zijn. AA trappen voldoet aan deze vereisten en is FSC gecertificeerd.

Waarom FSC Certificering?

AA trappen is FSC gecertificeerd. U krijgt hiermee de garantie dat een trap van AA trappen met het FSC keurmerk vervaardigd is uit een goed beheerd bos. Het keurmerk geeft de garantie dat het hout op ecologische en sociaal verantwoorde wijze wordt geproduceerd. AA trappen vindt duurzaam ondernemen en verstandig omgaan met materiaal en grondstoffen uitermate belangrijk.

Duurzame, milieuvriendelijke trappen

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar onze duurzame en milieuvriendelijke trappen? AA trappen is gespecialiseerd in het ontwerpen en het vervaardigen van trappen met FSC certificering.

Wilt u meer informatie over onze trappen?

Kom gerust eens langs in onze showroom om onze duurzame trappen te bekijken. Ook kunt u een afspraak maken met één van onze adviseurs. Zij geven u een persoonlijk advies en komen met een passend voorstel.