showroom-aatrappen

Showroom

De trappen van dichtbij bekijken met deskundig advies? Bezoek dan onze showroom in Joure (Friesland).

Naast verschillende trapsoorten, vind je tientallen houtsamples om erachter te komen welke houtsoort en afwerking bij jouw wensen aansluit. Onze specialisten staan altijd klaar voor maatadvies. Het is aan te raden om onze showroom te bezoeken wanneer je overweegt een trap aan te schaffen. De koffie staat klaar! 

Verschillende trapstijlen 

Onze showroom bevat een groot scala aan verschillende trappen. Van landelijk tot modern en van goedkoop tot high class. Laat je inspireren door de tientallen trappen en kom erachter welke houtsoort bij jouw interieur past. Er liever thuis nog even over nadenken?  

AA Trappen Joure, Friesland  

Onze showroom is gunstig gelegen op het bedrijventerrein langs de A7 in Joure. Vanaf de snelweg is AA Trappen duidelijk te herkennen. Vanaf Amsterdam is het krap anderhalf uur rijden. Vanuit Rotterdam en Den Haag is het een kleine twee uur. Wij leveren trappen door heel Nederland en daarbuiten. Ook onze inmeetdienst rijdt door heel het land. 

Maak een afspraak 

Wil je langskomen in onze showroom? Maak dan een afspraak middels de kalender hieronder. Kies de door u gewenste dag en het gewenste tijdstip. U bent van harte welkom, de koffie staat klaar! Wij zijn door de week tussen 09:00 en 17:00 geopend. Liever telefonisch een afspraak maken? Bel dan naar 0513-436380. 

Na het showroomgesprek 

Na afloop van het bezoek aan onze showroom ben je een stuk wijzer geworden over welke mogelijkheden er allemaal zijn. Misschien weet je precies wat je wilt en mogen wij een offerte voor jullie gaan maken. Na jullie akkoord maken wij een afspraak om de trap in te meten. Tijdens dit inmeetmoment kunnen eventuele details nog worden doorgesproken. Na het inmeten volgt de traptekening en ontvangen jullie een 3d-model van de AA-trap.  

Online een kijkje nemen

Verzenden

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact op of kom langs!

Heb je een vraag over een trap of wil je meer informatie over onze producten en diensten? Wij zijn vijf dagen per week bereikbaar voor maatadvies. Uiteraard ben je van harte welkom in onze showroom in Joure (Friesland).
© 2022 AA Trappen / Privacy policy

© 2020 AA-Trappen

Privacy policy