stalen trappen

Stalen Trappen

AA trappen is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van stalen trappen. Staal wordt vaak gezien als een materiaal zonder emotie, terwijl het zoveel mogelijkheden biedt.

Staal is veelzijdig

Staal biedt vele mogelijkheden in vorm en afwerking.Denk aan een steektrap, wenteltrap maar ook een spiltrap kan van staal gemaakt worden. Daarbij kan staal op diverse manieren worden afgewerkt, waarmee een eigenzinnige en unieke uitstraling gecreëerd wordt. Een stalen trap is meer dan alleen een verbinding tussen twee verdiepingen, het is een verfraaiing van uw woning: een sfeerelement!

Exclusief maar betaalbaar

Een stalen trap heeft een exclusief en uniek uiterlijk, maar is desalniettemin een voordelig materiaal. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw stalen trappen af te werken, waaronder coating en lak. Aan de hand van uw wensen zullen we u adviseren welke afwerking voor u de juiste keuze is. Staal is een relatief voordelige grondstof, waardoor uw trap betaalbaar blijft; kortom uniek design tegen een goede prijs.

Nieuwsgierig geworden?

Welke wensen in vorm, afmeting en kleur u ook heeft, onze specialisten geven u graag advies bij de keuze van een nieuwe, stalen trap. Maak een afspraak met één van onze adviseurs. Zij zullen u een persoonlijk advies geven en met een voorstel komen dat volledig aansluit bij uw eisen.