trappen-advies

Traponderhoud

Onderhoudt van de trap draagt bij aan de levensduur, uitstraling en dus jouw plezier van jouw nieuwe AA trap.

 

Allereerst is het belangrijk te weten welke afwerking er op je trap is aangebracht. Af fabriek leveren wij onze trappen geheel naar uw wens, of dit nu een basis grondverflaag, watergedragen lak of olie afwerking betreft.

Basis grondverf

Af fabriek leveren wij onze trappen in twee kleurkeuzes grondverf. Basis wit (geen Ral keur) of Antraciet (RAL 7012). Wij adviseren de kleurkeuze van de grondverf te baseren op de finale afwerking. Wordt de trap uiteindelijk in een lichte kleur opgeleverd dan kies je voor Witte grondverf, wordt de trap uiteindelijk afgelakt in een donkere kleur dan kies je voor de Antraciete grondverf (RAL 7012). In de offerte fase kun je je wensen doorgeven aan onze verkoop.

Water gedragen lak

Met pura volgen wij de actuele trend van natuurlijk matte oppervlakken. Het hout wordt beschermd, maar ziet er toch onbehandeld uit. De uitstraling doet denken aan ruw geschuurd hout. PURA-NATURA is geformuleerd als tweecomponenten hydrolak en bruikbaar op de gehele trap.

Onderhoud

Omdat Pura onder de noemer lak valt, verschilt de werkwijze ten behoeve van het onderhoudt ten opzichte van een trap welke is afgewerkt met een olie gedragen afwerking.

Schoonmaken / repareren

Voor een uitgebreide handleiding klik hier.

Olie in kleur naar keuze

Afwerking van de trap in olie geeft het geheel een ''kleur'' en behoud je toch de uitstraling van het hout. Hierdoor zie je de houtnerf en het lijnenspel maar kan je met de oliekleur toch de trap passend maken in je interieur. Ten opzichte van een lak (waterbasis) is een olie behandeling, zoals de naam ook al aangeeft, opgebouwd met olie als basis grondstof. Hierdoor vergt het onderhoud van de trap met olie afwerking een ander manier van onderhoud.

Onderhoud

Schoonmaken / repareren

Voor een uitgebreide handleiding klik hier.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact op of kom langs!

Heb je een vraag over een trap of wil je meer informatie over onze producten en diensten? Wij zijn vijf dagen per week bereikbaar voor maatadvies. Uiteraard ben je van harte welkom in onze showroom in Joure (Friesland).
© 2022 AA Trappen / Privacy policy

© 2020 AA-Trappen

Privacy policy