trapmontage

Trapmontage

AA Trappen Friesland realiseert trappen van A tot Z: van het inmeten tot aan het plaatsen van de trap. Zodra de maten bekend zijn, maken onze bouwtekenaars een 3D-tekening op maat.

Na het inmeten wordt de trap getekend en doorgezet naar onze fabriek. Onze medewerkers produceren de trap vervolgens in onderdelen. Je kan ervoor kiezen om de trap als bouwpakket te ontvangen, maar de meeste particulieren kiezen voor een montageservice. Op die manier weet je zeker dat het van top tot teen klopt. Wij plaatsen trappen door heel Nederland. 

Trap op maat plaatsen

Wij produceren zowel een enkele trap voor particulieren als seriematige trappen voor aannemers. Denk daarbij aan renovatieprojecten en nieuwbouw. Door al meer dan 24 jaar in verschillende situaties trappen in elkaar te zetten, weten we ons moeiteloos en met een hoge mate van efficiëntie aan te passen. De trap wordt in de meeste gevallen (behalve bij prefab trappen) in onderdelen binnengebracht en op locatie in elkaar gezet. 

Werkzaamheden 

Het plaatsen van een nieuwe trap is vakwerk dat om nauwkeurigheid en handigheid vraagt. De kosten hangen af van de complexiteit van de werkzaamheden. Zo is het plaatsen van een houten steektrap een stuk minder arbeidsintensief dan een Z-trap met een of meerdere draaien. Onze vakman is ongeveer een halve dag bezig met de plaatsing. Tussen de aanvraag van de trap en de plaatsing zit 3 tot 6 weken.  

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact op of kom langs!

Heb je een vraag over een trap of wil je meer informatie over onze producten en diensten? Wij zijn vijf dagen per week bereikbaar voor maatadvies. Uiteraard ben je van harte welkom in onze showroom in Joure (Friesland).
© 2022 AA Trappen / Privacy policy

© 2020 AA-Trappen

Privacy policy