BIM Software

BIM software is zeer geschikt voor bedrijven die 3D bouw willen bekijken, analyseren, delen en managen. Met deze software kunnen projecten zeer nauwkeurig worden uitgevoerd, ideaal voor bouw- en architectenbedrijven.

Wat zijn de voordelen van BIM software?

Als trappenspecialist kunt u bij AA Trappen terecht voor diverse afwerking van uw trap. Bij een houten trap is een laag vernis of olie een goede trap afwerking. Daarnaast kunt u natuurlijk ook (slijtvaste) verf gebruiken voor de afwerking van uw trap. Trapbekleding is ook een optie, kijk dan ook eens naar een leren trapbekleding.

De kosten van uw trap afwerking

AA trappen werkt regelmatig met BIM software en heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan op dit gebied. Omdat AA trappen projecten zeer strak plant en zo transparant mogelijk te werk gaat, is BIM software zeer bruikbaar.

Wat kost BIM software?

BIM software aanschaffen is een dure aangelegenheid. Bij ons kunt u ontwerpen laten maken, wij hebben de software al beschikbaar, dat scheelt! Hierover informeren wij u graag. Heeft u vragen over BIM software en wat wij hierin voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op, wij adviseren u graag over de mogelijkheden.