Deze 3D-software toont precies hoe de trap er in de desbetreffende woning of het kantoorpand uit komt te zien. Daarnaast worden eventuele fouten in een vroeg stadium zichtbaar. Op die manier zijn zowel wij als onze klanten verzekerd van het gewenste eindresultaat.  

3D trap ontwerp 

Met behulp van BIM-software wordt het ontwerp van de trap in 3D-beelden omgezet. Vervolgens kan je met de computermuis de trap vanuit elke hoek bekijken. Bovendien kun je in- en uitzoomen. Op die manier krijg je een zeer realistisch en transparant beeld van hoe de trap eruit komt te zien en kom je niet voor ongewenste verrassingen te staan. Onze traptekenaars laten na het ontwerpen altijd een 3D-ontwerp zien om te checken of alles naar wens is. Benieuwd hoe zo'n 3D-ontworpen trap eruitziet? Bekijk onze 3D galerij

Wat is BIM? 

BIM staat voor Building Information Modelling, in het Nederlands vertaald als Bouwwerk Informatie Model. Door middel van deze software worden virtuele weergaves van een bouwtekening gevormd. Vervolgens wordt deze 3D-weergave van de betreffende trap gedeeld met de afnemer, dit kan zowel een particulier als een aannemer of projectontwikkelaar zijn. 

Zelf je 3D-trap ontwerpen? Ontdek staironline.nl

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact op of kom langs!

Heb je een vraag over een trap of wil je meer informatie over onze producten en diensten? Wij zijn vijf dagen per week bereikbaar voor maatadvies. Uiteraard ben je van harte welkom in onze showroom in Joure (Friesland).
© 2022 AA Trappen / Privacy policy

© 2020 AA-Trappen

Privacy policy