trap-laten-inmeten

Trap laten inmeten

Benieuwd of je gewenste trap in het trapgat van je huis past? Maak dan gebruik van onze inmeetservice.

We komen graag bij je langs om alle benodigde maten exact op te nemen. Of je nou in Friesland, Eindhoven, Amsterdam of Groningen woont: we komen langs wanneer het jou uitkomt. Het is ook mogelijk om zelf de trap in te meten en de afmetingen naar ons door te sturen.  

Trap laten inmeten

Onder het mom van ‘inmeten is weten’ besteden we veel tijd en aandacht aan onze inmeetservice. Alles wat met trappen te maken heeft is maatwerk, dat beseffen wij ons maar al te goed. Naast het inmeten zelf, denken onze trapdeskundigen mee over de mogelijkheden. Met meer dan 24 jaar ervaring weten we trappen in elke woonsituatie goed in te schatten. 

Deskundig en snel 

Voor we met de bouwtekening beginnen is het belangrijk om 100 procent zekerheid te hebben over de maatvoering. Dien hier een verzoek in om gebruik te maken van onze inmeetservice. Zodra wij je verzoek hebben ontvangen, nemen wij contact met je op om een definitieve datum in te plannen. De kosten voor de inmeetservice worden meteen met je doorgesproken, zodat er geen verrassingen zullen zijn. Indien wij een trap voor je gaan maken, worden de kosten voor de inmeetservice in mindering gebracht. Na het inmeten van het trapgat adviseren we je graag over de verschillende mogelijkheden qua trapmodel, houtsoort en afwerking.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact op of kom langs!

Heb je een vraag over een trap of wil je meer informatie over onze producten en diensten? Wij zijn vijf dagen per week bereikbaar voor maatadvies. Uiteraard ben je van harte welkom in onze showroom in Joure (Friesland).
© 2022 AA Trappen / Privacy policy

© 2020 AA-Trappen

Privacy policy