trap-renoveren

Traprenovatie

Is je trap toe aan vervanging of ben je erop uitgekeken? AA Trappen uit Joure (Friesland) geeft jouw trap een tweede leven.

Weet je al precies wat je wil? Of wil je juist inspiratie opdoen voor een nieuwe trap? Neem dan een kijkje op onze website of neem direct contact op met een van onze trapexperts. Wij zijn al meer dan 24 jaar specialist in trappen en leveren door heel Nederland.  

Houten traprenovatie 

De tijd dat een trap er uitsluitend voor functionaliteit staat is al lang voorbij. Een trap is veel meer dan een verbindingsstuk tussen twee verdiepingen. Sterker nog: voor veel mensen is een trap een meerwaarde voor het interieur. Om die reden kiezen veel mensen voor een nieuwe houten trap. Daarnaast kan het ook zo zijn dat je trap simpelweg versleten is. AA Trappen realiseert houten trappen voor een aantrekkelijke prijs. We komen je gewenste trap graag inmeten om deze op een later moment te plaatsen.  

Wat kost een traprenovatie? 

De kosten van een traprenovatie zijn compleet afhankelijk van jouw wensen en de soort trap. Zo kan het zijn dat je een open trap dicht wil maken of dat je bij wijze van spreken een compleet nieuwe trap wil laten zetten. Of je nou kiest voor een nieuwe eikenhouten trap of uitsluitend de plaatsing van nieuwe stootborden: AA Trappen helpt jouw trapwensen te verwezenlijken, ongeacht of je nou in Groningen, Friesland of Brabant woont. Benieuwd naar alle materialen en kleuren? Kom dan langs in onze showroom in Joure (Friesland). 

Een nieuwe trap kopen 

In sommige gevallen is het kopen van een geheel nieuwe trap een beter idee dan renoveren. Na een inventarisatie kunnen we ervoor kiezen om je gewenste nieuwe trap te laten inmeten. Vervolgens gaan de afmetingen naar onze bouwtekenaar alles op de juiste manier verwerkt. Als dat klaar is krijg je een 3D-tekening ontwerp te zien van je nieuwe trap. Zo weet je exact hoe het eruit komt te zien. 3 tot 6 weken later wordt je nieuwe trap geplaatst. Een nieuwe trap plaatsen duurt ongeveer een halve dag. Daarna is het zaak je houten trap goed te onderhouden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact op of kom langs!

Heb je een vraag over een trap of wil je meer informatie over onze producten en diensten? Wij zijn vijf dagen per week bereikbaar voor maatadvies. Uiteraard ben je van harte welkom in onze showroom in Joure (Friesland).
© 2022 AA Trappen / Privacy policy

© 2020 AA-Trappen

Privacy policy