Houten trappen

Houten Trappen

Een houten trap is meer dan alleen een verbinding tussen twee verdiepingen, het is een extra sfeerelement in uw huis of kantoor. Voor een prachtige, houten trap moet u bij ons zijn!

Verschillende houtsoorten

Houten trappen staan bekend om hun sfeervolle, warme uitstraling. Toch is de keuze van het hout erg sfeerbepalend. Welke houtsoort u kiest is natuurlijk afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur en uw budget. Bij ons kunt u kiezen uit onder andere: Beuken, Eiken, Merbau, Iroko en Vuren.

Duurzame, houten trappen

Over het algemeen leveren wij vrijwel iedere trap op maat. De onderdelen van uw trap worden geproduceerd van gelamineerde en gelaste massieve platen van hoogwaardige kwaliteit. AA Trappen levert enkel houten trappen die bestaan uit duurzaam, milieuvriendelijk materiaal.

Nieuwsgierig geworden?

Onze specialisten geven u graag advies bij de keuze van een nieuwe, houten trap. Maak een afspraak met een van onze adviseurs. Zij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Op deze manier kunnen zij u een persoonlijk advies geven en met een voorstel komen dat volledig aansluit op uw wensen.