Nooit meer misgrijpen, de trappen liggen op uw eigen terrein voorradig in de door u gewenste volgorde. U bepaalt zelf wanneer u de trap monteert. Meestal is er nog wel ruimte in een vrachtwagen beschikbaar voor de benodigde trap. Deze trap kan direct met de hijskraan vanaf de vrachtwagen in de woning worden gehesen. U kunt de trap meteen gebruiken en eventuele vloerhekken vlot monteren. Sneller en veiliger kan bijna niet.

serie-trappen

Serietrappen

Voor aannemers en projectontwikkelaars leveren we seriematige trappen. Dit houdt in dat trappen in grote oplages worden afgenomen.

Naast het fabriceren, denken we graag mee om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Met meer dan 24 jaar ervaring in het leveren van serietrappen, weten we exact waar wij én onze samenwerkingspartner rekening mee moet houden.  

Trappen op maat 

Een trap is een essentieel onderdeel in een huis of bedrijfspand. Het is daarom slim om daar veel aandacht aan te besteden. Wij adviseren graag over de verschillende mogelijkheden in de zin van trapstijlen, trapvormen en materiaal. Met behulp van veel specialistische kennis in combinatie met geavanceerde machines, weten we altijd de juiste trap op maat te realiseren. Beide partijen tevreden over het ontwerp? Dan start te productie. 

Prefab trappen 

Naast standaard seriematige trappen, leveren wij houten prefab trappen op maat. Deze worden veelal seriematig aangevraagd. Na de productie worden de trappen op een gewenste locatie in elkaar gezet en bewerkt. Denk hierbij aan de bouwplaats of in een transportloods. Onze monteurs helpen graag een handje met het in elkaar zetten van de trappen voor transport. 

Onze werkwijze 

Wanneer wij een opdracht binnenkrijgen voor de vervaardiging van seriematige trappen, inventariseren we intern over de mogelijkheden. Dit koppelen we terug naar onze samenwerkingspartner en doen een schappelijk prijsvoorstel. Vervolgens wordt het werk over onze specialisten verdeeld en start het proces. Door middel van onze 3D-software kun je precies zien hoe te trap er in de betreffende ruimte uit komt te zien. 

Betaalbare trappen 

Het onderscheidende van AA Trappen ligt in de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding én het materiaalgebruik. Zo werken wij standaard met grenenhout in plaats van vuren. Grenenhout is een stuk sterker, beter te bewerken en noesten vallen er niet uit. Bovendien drogen wij grenen terug naar 11% vocht. Hierdoor heb je geen last van kromtrekking. Een probleem dat bij vuren vaak voorkomt. Daarnaast is grenen is normaal gesproken duurder dan vuren. Maar aangezien grenen eenvoudiger te bewerken is, wordt het productieproces versneld. Dit compenseert de aanschafprijs. 

Co-makership 

Wil je langdurig met ons samenwerken? Daar staan wij altijd voor open. Samen staan we immers een stuk sterker. Co-makership is in onze ogen een ideale manier om kennis te delen en gezamenlijk innovaties door te voeren. We kijken voortdurend vooruit en leggen de focus op wederzijds voordeel.  

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact op of kom langs!

Heb je een vraag over een trap of wil je meer informatie over onze producten en diensten? Wij zijn vijf dagen per week bereikbaar voor maatadvies. Uiteraard ben je van harte welkom in onze showroom in Joure (Friesland).
© 2022 AA Trappen / Privacy policy

© 2020 AA-Trappen

Privacy policy