Nooit meer misgrijpen, de trappen liggen op uw eigen terrein voorradig in de door u gewenste volgorde. U bepaalt zelf wanneer u de trap monteert. Meestal is er nog wel ruimte in een vrachtwagen beschikbaar voor de benodigde trap. Deze trap kan direct met de hijskraan vanaf de vrachtwagen in de woning worden gehesen. U kunt de trap meteen gebruiken en eventuele vloerhekken vlot monteren. Sneller en veiliger kan bijna niet.

Houten prefab trappen

Door AA Trappen geproduceerde houten prefabtrappen in de opslag.

Er wordt de laatste jaren steeds meer modulair gebouwd in Nederland. Dit houdt in dat kant en klare voorgefabriceerde modules in een huis of bedrijfspand worden geplaatst. Denk hierbij aan badkamers, muren, keukens en natuurlijk: trappen. Deze manier van bouwen is vergelijkbaar met LEGO, maar dan in het groot. Wij produceren regelmatig op maat gemaakte houten prefab trappen. Zowel per stuk als seriematig.  

Waarom kiezen voor een houten prefab trap? 

De twee grootste pluspunten van modulair bouwen – en dus prefab trappen - zijn snelheid en milieuvriendelijkheid. Snelheid omdat het tot 50 procent sneller gaat dan traditionele bouw en milieuvriendelijkheid omdat er minder transportbewegingen nodig zijn. Bovendien hebben omwonenden minder last van de werkzaamheden. Het meeste voorwerk is immers vooraf in een gecontroleerde omgeving gedaan. Tot slot worden prefab trappen op een veiligere manier gemonteerd. Om al deze redenen is een houten prefab trap een uitstekend alternatief voor een klassiek geleverde trap. 

Waar worden prefab trappen gebruikt? 

Zoals gezegd worden prefab trappen vooral in de modulaire bouw gebruikt. Dit zijn vaak moderne en duurzame woonprojecten. Ook in de traditionele bouw worden soms kant en klare trappen de woning in gehesen. Vooral tijdens de bouw van een huis kan deze manier veel tijd en moeite schelen. Het enige wat dan nodig is, zijn de juiste afmetingen, een vooraf in elkaar gezette trap en een hijskraan.  

Onze prefab trappen 

Wij leveren houten prefab trappen op maat. In de meeste gevallen worden prefab trappen seriematig aangevraagd. Dit houdt in dat er in één keer meerdere van dezelfde type trappen wordt besteld. Na de productie worden de trappen op een locatie naar keuze in elkaar gezet. Dit kan zowel op de bouwplaats als bijvoorbeeld bij een transportbedrijf. Onze monteurs helpen graag een handje met het in elkaar zetten van de trappen voor transport. 

Plan van aanpak 

Wanneer je met ons besluit samen te werken, maken we een plan van aanpak inclusief planning. Na het meet- en tekenwerk wordt er op tijd begonnen met het productieproces. Na het vervaardigen van de onderdelen, worden deze naar een afgesproken locatie verstuurd. Vervolgens wordt de trap in elkaar gezet en naar de bouwlocatie getransporteerd. Het plaatsen van een houten prefab trap met een hijskraan is een kwestie van minuten. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact op of kom langs!

Heb je een vraag over een trap of wil je meer informatie over onze producten en diensten? Wij zijn vijf dagen per week bereikbaar voor maatadvies. Uiteraard ben je van harte welkom in onze showroom in Joure (Friesland).
© 2022 AA Trappen / Privacy policy

© 2020 AA-Trappen

Privacy policy