Zelf je trap ontwerpen en bestellen

Zelf je trap ontwerpen

Ben je een handige zzp'er timmerman of vrouw en wil je zelf een trap ontwerpen en bestellen? Dan raden wij onze website: staironline.nl aan. Op deze website kun je zelf je trap ontwerpen en bestellen (offerte). Je krijgt deze dan als zelfbouwpakket geleverd. Staironline is onderdeel van AA Trappen Joure. Het bouwpakket van de trap wordt in onze eigen trap fabriek gemaakt. Zonder tussenkomst van derden. Wij houden van korte lijnen, topkwaliteit en snelle levering.

 

Zelf ontwerpen

Via onze website: staironline.nl ontwerp je binnen 15 minuten je eigen trap bouwpakket. Met dit bouwpakket kun je zelf meteen aan de slag bij jouw klus op locatie. Wij bezorgen het trap zelfbouwpakket waar en wanneer je maar wilt.

Rechte trap bouwpakket

Een rechte trap, ook wel genoemd steektrap is een trap die twee verdiepingen met elkaar verbindt. Met onze online configurator op staironline.nl ontwerp je je eigen rechte steektrap bouwpakket. Bekijk ook de handige instructie video's tijdens het ontwerpen. Het houten steektrap bouwpakket wordt kant en klaar geleverd op de door jouw gekozen datum en bouwlocatie.

Kwartslag trap bouwpakket

Ben je op zoek naar een onderkwart trap of bovenkwart trap bouwpakket? Ga dan naar onze zelf trap ontwerp website: staironline.nl. Begin meteen met ontwerpen.

Spiltrap bouwpakket

Zelf een spiltrap ontwerpen en een bouwpakket ontvangen? Dat kan via staironline.nl

Een spiltrap (draaitrap) is de meest ruimtebesparende trap die er is. De traptreden draaien 180 graden om de spil waardoor een klein trapgat kan volstaan.

Eigen fabriek

De trap die je zelf online ontwerpt wordt geproduceerd in onze eigen trap fabriek. Dit betekent voor jou: korte lijnen en snelle levering. Onze fabriek is uitgerust met de modernste machines. Waarmee we precisie werk leveren. Want als het gaat om trappen moet alles kloppen. Laat je inspireren door onze fotogalerij trappen.

Vuren = Grenen

Een trap voor het leven maak je niet van vuren hout. AA Trappen biedt grenen voor de prijs van vuren. De keuze voor een trap maak je niet dagelijks. Het leveren van een topkwaliteit trap is de basis van ons bedrijf. Vuren = Grenen. Veruit de meeste trappen worden gemaakt van vuren hout. Vuren is een zachte houtsoort en neemt gemakkelijk vocht op. Hierdoor kan wrijving ontstaan. Met als gevolg, piepende en krakende geluiden. Hier hoef je bij ons niet bang voor te zijn!

Trap op maat bouwpakket

Je kunt bij ons een trap op maat bouwpakket laten maken als zzp'er en timmerbedrijf. Je kunt via onze website: staironline.nl meteen beginnen met ontwerpen.

Ons team

Ons team staat voor je klaar om de perfecte trap voor je te maken. Van ontwerp tot montage!

Onzeker over bestellen bouwpakket?

Heb je vragen over het bestellen van een trap bouwpakket via onze website: staironline.nl? Neem contact met ons op via tel. 0513 436380 of via het onderstaande formulier.

Wil je eerst meer informatie?

Vul het onderstaande contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Dankjewel!

Blank Form (#1)

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact op of kom langs!

Heb je een vraag over een trap of wil je meer informatie over onze producten en diensten? Wij zijn vijf dagen per week bereikbaar voor maatadvies. Uiteraard ben je van harte welkom in onze showroom in Joure (Friesland).
© 2022 AA Trappen / Privacy policy

© 2020 AA-Trappen

Privacy policy