trap-bouwpakket

Trap bouwpakket

Het grootste deel van onze afnemers zijn bouwbedrijven, ondernemers en handige particulieren. Voor hen is het ideaal om een houten trap als bouwpakket te laten bezorgen of kosteloos in Joure op te halen.

Wij leveren houten trappen op maat in onderdelen, zodat je de trap zelf in elkaar kan zetten. Dit is ideaal voor aannemers en handige particulieren. Een helpende hand nodig? Of kom je er bij nader inzien toch niet uit? Laat het ons weten: we helpen graag.

Houten trap bouwpakket 

Of je nou een eiken halfslagtrap nodig hebt of een simpele grenen steektrap: alle trappen zijn in bouwpakketten te verkrijgen. Je kunt ervoor kiezen om het proces daarvoor – inmeten en tekenen – zelf te doen. Wil je dat liever aan ons uitbesteden? Dan kun je gebruik maken van onze inmeetservice. Vervolgens gaan onze bouwtekenaars voor je aan de slag om de trap exact op maat te tekenen. Je krijgt een 3D-ontwerp toegestuurd, zodat je kunt zien hoe het eruit komt te zien. Vervolgens gaat de trap in productie en wordt deze in onderdelen (als bouwpakket) verzonden. 

Levertijd bouwpakket trap 

Normaal gesproken zit tussen de aanvraag en de plaatsing van een trap drie tot zes weken. Het inmeten en het ontwerpen van de trap op maat zitten hierbij inbegrepen. Wanneer je deze werkzaamheden zelf doet, scheelt het ons werkuren en dus tijd. In dat geval is de levertijd voor trappen als bouwpakket een stuk korter. Hoelang het precies duurt hangt af van de aanvraag, afstand en drukte.

Maatvoering  

De juiste afmetingen zijn essentieel om tot een goed eindresultaat te komen. Daarom is het belangrijk om de trap zeer nauwkeurig in te meten. Neem bij twijfel altijd contact met ons op. Je kan namelijk altijd gebruik maken van onze inmeetservice. Het is zonde om pas tijdens de plaatsing erachter te komen dat het niet past. Hetzelfde geldt voor de bouwtekening: kom je er niet uit? Laat het ons weten. We helpen je graag op weg of nemen de werkzaamheden geheel voor je uit handen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact op of kom langs!

Heb je een vraag over een trap of wil je meer informatie over onze producten en diensten? Wij zijn vijf dagen per week bereikbaar voor maatadvies. Uiteraard ben je van harte welkom in onze showroom in Joure (Friesland).
© 2022 AA Trappen / Privacy policy

© 2020 AA-Trappen

Privacy policy