pvc-trap-trede-chique-AAtrappenJoure

PVC trap

PVC staat voor polyvinylchloride. Het is een materiaal dat we vooral kennen als vloerbedekking. Als toepassing in de trappen wereld is het minder bekend. AA Trappen is de eerste in Nederland die PVC trappen aanbiedt. Lees er alles over in dit artikel.

 

 

PVC Trap

Wat is een PVC Trap? Ben je al gevallen voor een PVC vloer vanwege alle voordelen? Dan rest je nog 1 stap, een PVC trap. Met name wanneer je een open trap hebt of wil hebben raden wij een PVC trap aan. Het ziet er zoveel mooier en chiquer uit dan een standaard geverfde trap. Om echt een goede indruk te krijgen van een PVC trap. Raden wij je/jullie aan een bezoek te brengen aan onze prachtige showroom, uniek in Nederland. Even naar het mooie Friese Joure. Een investering als deze doe je misschien maar één keer in je leven. Dat wil je goed doen. Je kunt via onze afspraakplanner een datum en tijdstip kiezen. Joure een gezellig dorpje met een geweldige historie. Kortom maak er een dagje of lang weekend van in Friesland. De koffie staat klaar!

PVC Treden - renovatie

Is jouw trap beschadigd en versleten? Een nieuwe trap is vaak niet nodig. Onze PVC trapbedekking is een geweldige manier om jouw trap er weer als nieuw uit te laten zien. AA Trappen kan PVC trap renovatie pakketten leveren. Echter een nieuwe PVC trap kan uiteindelijk goedkoper uitpakken. Lees daarom vooral verder. De montage van PVC trapbedekking, wordt gedaan door een timmerman of vrouw. Wij raden mensen af dit zelf te doen. Wil je weten hoe PVC traptreden er precies uitzien, voelen en ervaren? Bezoek onze showroom in Joure. Je kunt via onze afspraakplanner een datum en tijdstip kiezen.

Chique en Duurzaam

PVC is chique en duurzaam. Wij bieden PVC trappen aan in antraciet en warm eiken bruin. PVC gaat een leven en zelfs langer mee. Dus super duurzaam. Het geeft zoveel meerwaarde aan jouw woning en is de investering meer dan waard.

Voordelen van PVC:

Trap renoveren of een nieuwe trap?

Traprenovatie is duur. Soms net zo duur als een nieuwe trap kopen. Dit heeft te maken met het verwijderen van oude trapbekleding, egaliseren en het op maat snijden van de PVC trapbedekking. Dit zijn tijdrovende en dure klussen. Als je geïnteresseerd bent in een nieuwe PVC trap ben je van harte welkom in onze showroom.

Pieter Hania, directeur AA Trappen

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact op of kom langs!

Heb je een vraag over een trap of wil je meer informatie over onze producten en diensten? Wij zijn vijf dagen per week bereikbaar voor maatadvies. Uiteraard ben je van harte welkom in onze showroom in Joure (Friesland).
© 2022 AA Trappen / Privacy policy

© 2020 AA-Trappen

Privacy policy