Z trappen

Z Trappen

Wat zijn Z trappen? Het is natuurlijk de laatste letter in het alfabet, maar het is ook een vorm. De trappen zijn in een Z vorm gemaakt waardoor dit fantastisch past bij een modern interieur.
Houdt u van een moderne inrichting? En bent u op zoek naar een geschikte Z trap die bij uw moderne inrichting aansluit? AA Trappen kan u verschillende soorten Z trappen aanbieden.

Wat zijn eigenschappen van Z trappen?

Z trappen zijn moderne trappen waarbij de treden en stootbord vaak even dik zijn. Het voordeel van het stootbord van deze trappen is de brede trede. Dit is vooral bij het traplopen een plezierig detail. Z trappen zijn functioneel maar ook zeer zeker qua vormgeving uniek. Als u van een modern interieur houdt zult u wellicht ook interesse hebben in Z trappen.

Z trappen bij AA Trappen

Om in het alfabet thema te blijven; AA Trappen regelt uw Z trap van AA tot Z. Wij begrijpen dat een nieuwe trap uitkiezen niet makkelijk is. Het is toch een sfeerelement in uw huis dat u talloze keren gebruikt. Wij willen u graag helpen met uw keuze voor de perfecte Z trap. Wij maken graag een afspraak met u om u op een persoonlijke manier vrijblijvend advies en informatie te geven over de mogelijkheden.

Nieuwsgierig geworden?

Onze specialisten geven u graag advies bij de keuze van een nieuwe trap. Kom gerust eens langs in onze showroom ter inspiratie of maak een afspraak met één van onze adviseurs. Zij zullen u een persoonlijk advies geven en met een voorstel komen dat volledig aansluit bij uw wensen.