Allereerst is het belangrijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Er is namelijk enorm veel keuze in trapmodellen, houtsoorten én afwerking.

Onze specialisten 

Het is goed voor te stellen dat een nieuwe trap uitzoeken lastig kan zijn. Onze specialisten adviseren je graag bij het maken van een keuze. Een belangrijke factor is het trapgat in jouw woning. Op basis van de afmetingen weten we welke trapsoorten geplaatst kunnen worden. Hiervoor kun je gebruik maken van onze inmeetservice. We raden je aan om onze showroom in Joure te bezoeken. Onze adviseurs inspireren je met verschillende trapmodellen, houtsoorten en afwerkingen. Op die manier krijg je het beste beeld van de vele mogelijkheden.  

Gratis advies 

Tijdens uw bezoek aan onze showroom in Joure, adviseren wij u kosteloos over trapmodellen, materialen en uitvoering. Op die manier krijg je een trap die compleet aansluit op jouw wensen. Of je nou als aannemer een serie trappen wilt bestellen of als particulier één trap wilt kopen, het kan allemaal. Onze experts zijn 5 dagen per week bereikbaar. Klik hier voor het maken van een afspraak

Trapkennis 

Wil je meer weten over verschillende trapsoorten en stijlen? Lees dan alle ins en outs over trapsoorten onder het kopje 'maatwerk trappen’. Voor meer informatie over begrippen kun je terecht op onze traptermenpagina. Direct contact opnemen kan tijdens kantooruren via 0513-436380. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact op of kom langs!

Heb je een vraag over een trap of wil je meer informatie over onze producten en diensten? Wij zijn vijf dagen per week bereikbaar voor maatadvies. Uiteraard ben je van harte welkom in onze showroom in Joure (Friesland).
© 2022 AA Trappen / Privacy policy

© 2020 AA-Trappen

Privacy policy