Trappen showroom Joure

Trappen 
Showroom
Joure

Ben je op zoek naar een binnentrap voor je nieuwe huis en wil je deze graag eerst goed bekijken en belopen? Bezoek dan onze trappen showroom in Joure. Wij hebben de grootste showroom van Nederland en een eigen trapfabriek. Maak meteen je afspraak via de onderstaande knop!

Trappen showroom Joure

Ben je op zoek naar een trap voor het leven? Dan ben je bij AA Trappen in Joure aan het juiste adres. Wij ontwerpen en bouwen trappen sinds 1998. Profiteer van onze kennis en ervaring op het gebied van trappenbouw. Bij ons kun je bijna alle type trappen in het echt bekijken en belopen. Dat is een absolute "must" om de juiste keuze voor een trap te maken. Bezoek daarom onze showroom in Friesland. Maak er een middagje, dagje of weekendje Friesland van. Houd er rekening mee dat wij van ma t/m vr open zijn van 9-17 uur. Joure is een enorm gezellig dorpje. Plan meteen je afspraak:

Grootste trap showroom 350m2

Onze showroom in Friesland telt 350m2 aan trapinspiratie, de grootste in Nederland! Het kiezen van een trap voor je nieuwe of bestaande woning kan best lastig zijn. Want hoe vaak koop je een trap? Het is belangrijk om een idee te krijgen welk type trap het beste bij je past. Maar vooral wat is de beste trap voor jouw huis? Een bezoek aan onze showroom is de eerste stap. Maak meteen een afspraak. Ons verkoopteam staat klaar om al je vragen over trappen te beantwoorden. De trappen showroom staat langs de A7 in het Friese dorp Joure. Er is ruim voldoende parkeerplek.

Onze showroom

Onze showroom heeft een beneden en bovenverdieping. Met bijna alle type trappen die er zijn. Je kunt de trappen bekijken en belopen. Door dit te doen en te ervaren krijg je de beste indruk van de verschillen en kun je de juiste keuze maken. Ook niet onbelangrijk is de keuze voor een houtsoort en de kleur olie behandeling. In de showroom hebben wij vele houtsamples die je kunt bekijken. Dit is de enige optie om geen fouten te maken qua keuze. Want een trap bestellen kun je pas doen nadat je alle details hebt bepaald. Om de beste indruk te krijgen van onze showroom is er maar één oplossing, een afspraak plannen:

Kies de houtsoort

Naast de keuze voor het type trap in onze showroom. Ga je ook kiezen voor een bepaalde houtsoort en type olie-verfkleur, in onze showroom. Wij hebben vele samples van verschillende houtsoorten waaruit je kunt kiezen. Kom en bezoek ons en laat je inspireren.

Ons team

Ons team staat voor je klaar om de perfecte trap voor je te maken. Van ontwerp tot montage!

Kom goed voorbereid

Om je bezoek aan onze showroom zo succesvol en nuttig mogelijk te maken. Is het belangrijk een aantal voorbereidingen te treffen. Indien beschikbaar, neem je dit mee naar onze afspraak:

Verder is het van belang te weten of jouw nieuwe/bestaande woning onder het "nieuwe bouwbesluit" valt. Binnen dit besluit zijn er namelijk andere regels betreffende het trapontwerp. Super, je hebt alles bij elkaar gezocht! Dan rest er nog één laatste stap, je afspraak plannen:

Wil je eerst meer informatie?

Vul het onderstaande contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Dankjewel!

Blank Form (#1)

Gerealiseerde projecten

Ben je nog niet helemaal toe aan een bezoek aan onze showroom? Is je huis nog niet zover dat er een trap(pen) in kan? Houd altijd rekening met een levertijd van 4-6 weken na goedkeuring trap ontwerp. In de tussentijd kun je alvast onze gerealiseerde project bekijken in de onderstaande galerij. Daarnaast bevelen wij van harte deze Pinterest pagina aan.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact op of kom langs!

Heb je een vraag over een trap of wil je meer informatie over onze producten en diensten? Wij zijn vijf dagen per week bereikbaar voor maatadvies. Uiteraard ben je van harte welkom in onze showroom in Joure (Friesland).
© 2022 AA Trappen / Privacy policy

© 2020 AA-Trappen

Privacy policy