fsc duurzaam ondernemen

MVO: duurzaam ondernemen

MVO staat voor maatschappelijk duurzaam ondernemen. Bij AA Trappen nemen we onze verantwoordelijkheid door de negatieve effecten van bedrijfsactiviteit op mens en natuur zoveel mogelijk te beperken. Dit doen we bijvoorbeeld door duurzaam hout in te kopen dat afkomstig is uit duurzaam en verantwoord beheerde bossen. Dit hout heeft een FSC®-keurmerk.

FSC certificering®

De Forest Stewardship Council® (FSC®) is een internationale organisatie dat zich inzet voor verantwoord bosbeheer. FSC® certificering wil zeggen dat een onafhankelijke expert vaststelt of een bedrijf voldoet aan de vereisten voor goed bosbeheer. Volgens FSC® is er sprake van goed bosbeheer wanneer natuurbelangen, sociale aspecten en economische belangen met elkaar in balans zijn. AA trappen voldoet aan deze vereisten en is FSC® gecertificeerd.

Je krijgt hiermee de garantie dat een trap van AA trappen met het FSC® keurmerk vervaardigd is uit een goed beheerd bos. Het keurmerk geeft de garantie dat het hout op ecologische en sociaal verantwoorde wijze wordt geproduceerd, zowel hardhout als andere houtsoorten. AA trappen vindt duurzaam ondernemen en verstandig omgaan met materiaal en grondstoffen uitermate belangrijk.

Milieu 

Een goede zorg voor onze planeet is voor ons allen een grote zorg. Juist bedrijven – die doorgaans veel verbruiken - kunnen hun steentje bijdragen. Wij nemen onze verantwoordelijkheid door met zo veel mogelijk FSC®-gecertificeerd hout te werken. Daarnaast recyclen we het resthout dat kwalitatief nog goed genoeg is. Misproducties verkopen we voor een kleine prijs via de tweedehandsmarkt.  

Wat betreft milieubewust werken houden we continu de laatste ontwikkelingen in de gaten. Denk daarbij aan efficiënt machinegebruik en het zo efficiënt mogelijk inplannen van vervoer om zo onze ecologische voetafdruk te verkleinen. 

Veiligheid 

Veiligheid staat op de onbetwiste nummer één. Vanzelfsprekend zijn we VCA-gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieuchecklijst Aannemers. In Nederland is dit dé standaard voor veilig en duurzaam ondernemen. Naast deze basis, zorgen we voor de best mogelijke veiligheid voor onze medewerkers. Denk hierbij aan de juiste kleding en beschermingsaccessoires.  

Neem voor vragen over onze FSC®-gecertificeerde producten gerust contact met ons op.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact op of kom langs!

Heb je een vraag over een trap of wil je meer informatie over onze producten en diensten? Wij zijn vijf dagen per week bereikbaar voor maatadvies. Uiteraard ben je van harte welkom in onze showroom in Joure (Friesland).
© 2022 AA Trappen / Privacy policy

© 2020 AA-Trappen

Privacy policy