Design trappen

Design trappen

Houdt u van een modern interieur? Dat houdt u vast ook van een moderne design trap! Een design trap geeft uw interieur meteen een modern tintje. Bovendien is het een eye catcher in uw hal of ander vertrek. Een moderne design trap valt meteen positief op.

Wat voor design trappen heeft AA trappen?

Design trappen komen in allerlei vormen. Het is daarom aan te raden om ons assortiment te komen bekijken, zodat u een zo goed mogelijk beeld krijgt. Uiteraard helpen wij u bij uw keuze. Wij hebben design trappen in verschillende materialen zoals design stalen trappen, rvs design trappen of houten design trappen.

Wat kost een design trap?

U wilt natuurlijk weten wat een design trap u gaat kosten. Dat begrijpen wij. Omdat er echter een ruime keuze is aan design trappen kunnen we dat nu niet bepalen. Daarom bent u van harte welkom om uw wensen en eisen aan een designtrap met ons te delen. Vervolgens maken wij voor u een rekenvoorbeeld.

Nieuwsgierig geworden?

Welke wensen in vorm, afmeting en kleur u ook heeft, onze specialisten geven u graag advies bij de keuze van een nieuwe, design trap. Kom gerust eens langs in onze showroom voor inspiratie of maak een afspraak met één van onze adviseurs. Zij geven u een persoonlijk advies en zullen met een voorstel komen voor een unieke design trap, dat volledig aansluit bij uw eisen.