Trappen Friesland

Trappen 
Friesland

Welkom bij Trappen Friesland. Welkom bij AA trappen! Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van met name houten trappen. Onze sterkste punten: grootste showroom van NL, eigen trap fabriek, vuren=grenen. Kom en bezoek ons in Joure!

Trappen Friesland

Voor trappen in Friesland ben je bij AA Trappen in Joure aan het juiste adres. Ons bedrijf kenmerkt zich door de Friese hardwerkende mentaliteit. Afspraken maken en nakomen. Wij ontwerpen en bouwen trappen sinds 1998. Profiteer van onze kennis en ervaring op het gebied van trappenbouw. Bezoek onze showroom in Friesland. Dat is de eerste stap!

AA Trappen Joure Friesland
AA Trappen Joure, Friesland

Grootste trap showroom 350m2

Onze showroom in Friesland telt 350m2 aan trapinspiratie, de grootste in Nederland! Het kiezen van een trap voor je nieuwe of bestaande woning kan best lastig zijn. Want hoe vaak koop je een trap? Het is belangrijk om een idee te krijgen welk type trap het beste bij je past. Maar vooral wat is de beste trap voor jouw huis? Een bezoek aan onze showroom in Joure, Friesland, is de eerste stap. Maak meteen een afspraak. Ons verkoopteam staat klaar om al je vragen over trappen te beantwoorden. De trappen showroom staat langs de A7 in het Friese dorp Joure. Er is ruim voldoende parkeerplek. Bovendien staan er (bijna) nooit files in Friesland.

Eigen fabriek

Achter de showroom is onze trap fabriek. Daar zijn we super trots op of op zijn Fries: grutsk op! Hier wordt het echte werk gedaan. Onze fabriek is uitgerust met de modernste machines. Waarmee we precisie werk leveren. Want als het gaat om trappen moet alles kloppen.

Houtsoort Trap?

Naast de keuze voor het type trap in onze showroom. Ga je ook kiezen voor een bepaalde houtsoort en type olie-verfkleur, in onze showroom. Wij hebben vele samples van verschillende houtsoorten waaruit je kunt kiezen. Kom en bezoek ons en laat je inspireren.

Houtsoorten trappen AA Trappen
Veel keus uit verschillende houtsoorten en kleuren voor je trap!

Vuren = Grenen

Een trap voor het leven maak je niet van vuren hout. AA Trappen biedt grenen voor de prijs van vuren. De keuze voor een trap maak je niet dagelijks. Het leveren van een topkwaliteit trap is de basis van ons bedrijf. Vuren = Grenen. Veruit de meeste trappen worden gemaakt van vuren hout. Vuren is een zachte houtsoort en neemt gemakkelijk vocht op. Hierdoor kan wrijving ontstaan. Met als gevolg, piepende en krakende geluiden. Hier hoef je bij ons niet bang voor te zijn!

Particulier & zakelijk

Je kunt bij ons een trap op maat laten maken als particulier, zzp'er en timmerbedrijf. Bouwbedrijven en aannemers die op zoek zijn naar seriebouw trappen, zijn ook bij ons aan het juiste adres. Wij produceren in onze hightech trappenfabriek op hoge snelheid seriematige trappen.

Inmeet & montage

Wij leveren trappen door heel Friesland en heel Nederland. Maak vooral ook gebruik van onze trap inmeetservice en montageservice. De wereld van trappen is eindeloos. Er is vaak veel meer mogelijk dan je op voorhand zou denken.

Ons team

Ons team staat voor je klaar om de perfecte trap voor je te maken. Van ontwerp tot montage!

Trap kopen in Friesland

Wanneer je een trap in Friesland wilt kopen dan zit je bij AA Trappen Joure helemaal goed. Wij nemen de tijd voor je en staan open voor jouw ontwerp ideeën. Is je woning onder architectuur gebouwd? Neem de bouwtekeningen mee naar Friesland. De keuze voor een trap maak je vaak maar 1x in je leven.

Wil je eerst meer informatie?

Vul het onderstaande contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Dankjewel!

Blank Form (#1)

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact op of kom langs!

Heb je een vraag over een trap of wil je meer informatie over onze producten en diensten? Wij zijn vijf dagen per week bereikbaar voor maatadvies. Uiteraard ben je van harte welkom in onze showroom in Joure (Friesland).
© 2022 AA Trappen / Privacy policy

© 2020 AA-Trappen

Privacy policy