showroom aa trappen joure

Trappen in Friesland

Op zoek naar een trap in Friesland? Bij AA Trappen in Joure ben je aan het juiste adres. Met de grootste trappenshowroom van het Noorden weet je altijd de juiste keuze te maken. Er staat altijd een expert klaar om je te helpen.

We bieden vrijwel alle soorten trappen aan, maar zijn gespecialiseerd in houten trappen. Je kan zowel een trap op maat laten maken, als seriematige trappen bestellen voor groteren bouwprojecten. Ons bedrijfspand staat langs de A7 in de schijnwerpers. Het is in heel Friesland makkelijk te bereiken en er is voldoende parkeerplek. Kortom: voor trappen in Friesland ben je bij AA Trappen in Joure aan het goede adres.

Houten trappen

De meeste mensen zoeken een houten trap van goede kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Aan die vraag kunnen wij voldoen. Wij leveren houten trappen op maat door heel Friesland voor een aantrekkelijke prijs. Daarnaast kun je gebruik maken van onze inmeetservice en montageservice. Op die manier heb je geen werk aan je nieuwe trap; je hoeft er alleen een uit te zoeken. Laat je vooral informeren en inspireren in onze showroom. De wereld van trappen is eindeloos. Er is vaak veel meer mogelijk dan je op voorhand zou denken. Niet alleen qua trapstijlen en traptypen, maar ook qua de afwerking van de trap. Ook als je buiten Friesland woont, zijn we je graag van dienst.

Trapsoorten

Of je nou op zoek bent naar een spiltrap, z-trap, keepboomtrap, zwevende trap, bloktrap of een simpele rechte houten steektrap: wij komen al jouw trapwensen tegemoet. Ongeacht of je particulier of ondernemer bent. Al meer dan 20 jaar werken we vanuit Friesland (Joure) aan de beste trappen voor aantrekkelijke prijzen. Onze basishoutsoort is grenen. Ten opzichten van het veelgebruikte vurenhout, kent grenen voordelen. Het is onder andere sterker en eenvoudig te bewerken. Benieuwd naar alle mogelijkheden op het gebied van trapsoorten, trapmodellen, afwerkingsmogelijkheden en houtsoorten? Neem dan direct contact op met een van onze experts of plan een showroombezoek in.

Trap kopen in Friesland

Wanneer je een trap in Friesland wil kopen heb je keuze uit meerdere winkels en trappenfabrieken. We nodigen je van harte uit in onze ruim opgezette showroom in Joure, om op die manier de juiste keuze te maken. Onze experts informeren je graag over de mogelijkheden en tarieven. Zowel inmeten en trapmontage doen we door heel Nederland, dus ook door heel Friesland. Ongeacht waar je woont. Zelfs op Terschelling hebben we meerdere klanten gehad waar we inmeten en trappen plaatsen. Kortom: wil je een trap in Friesland kopen? Klopt dan bij ons aan; we helpen graag!

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact op of kom langs!

Heb je een vraag over een trap of wil je meer informatie over onze producten en diensten? Wij zijn vijf dagen per week bereikbaar voor maatadvies. Uiteraard ben je van harte welkom in onze showroom in Joure (Friesland).
© 2022 AA Trappen / Privacy policy

© 2020 AA-Trappen

Privacy policy