Trappen Groningen

Ben je op zoek naar een nieuwe trap in de omgeving Groningen? Ontdek dan het ruime aanbod van AA Trappen in Joure. Op 40 minuten rijafstand van de Groningse binnenstad, vind je een van de grootste trappenshowrooms van Nederland. Naast het bezichtigen van verschillende modellen, krijg je deskundig maatadvies van een van onze trappenexperts. Naast consumenten, kunnen ondernemers bij ons terecht voor serie trappen. Kortom: voor alle soorten en maten trappen kun je terecht bij AA Trappen in Joure. Uiteraard plaatsen we ook trappen in heel de provincie Groningen. Direct een showroomafspraak maken? Plan hier een afspraak in.

Houten trappen

Wanneer je een houten trap in de omgeving Groningen zoekt, ben je bij AA Trappen uit Joure aan het juiste adres. Wij leveren én monteren trappen door heel Nederland, en dus ook in Groningen. Bij voorkeur komen we van te voren langs om de trap in te meten. Dit is een belangrijk proces; op die manier weten we zeker dat we de trap in de juiste maten produceren. Bouwbedrijven die zelf ervaren zijn, kunnen bij ons terecht voor seriematige trappen of een houten trap als bouwpakket. We zullen de trap op maat dan zo snel mogelijk produceren en opsturen. Prefab trappen behoort ook tot de mogelijkheden. Voor consumenten raden we een bezoek aan onze showroom aan: op die manier krijg je meer 'feeling' met de mogelijkheden en ben je beter bereid een juiste keuze te maken. We informeren en inspireren je graag.

Soorten trappen

Of je nou een rechte steektrap, spiltrap, zwevende trap of z-trap wil: wij weten wel raad met jouw wensen. Aangezien de afstand Groningen - Joure goed te doen is, nodigen we je van harte uit om een kijkje in onze showroom te nemen. Een van onze trappenexperts helpt je graag op weg onder het genot van een kop koffie. Je krijgt een rondleiding in de showroom en krijgt te horen welke trapmodellen allemaal tot de mogelijkheden behoren. Daarnaast wordt je geïnformeerd over de mogelijkheden in afwerking en bijbehorende prijzen. Ten opzichte van onze directe concurrenten zijn onze prijzen lager: extra interessant voor consumenten dus! Heb je vragen? Stel ze direct of stel ze tijdens je bezoek in onze showroom.

Trap op maat in Groningen

Als je op zoek bent naar een trap in Groningen, zit je hier goed. Wij leveren trappen op maat in Groningen stad én de rest van de provincie. We maken in de basis gebruik van grenenhout. Dit is qua prijs-kwaliteitverhouding veruit het best; het is sterk, goed te bewerken en het gaat lang mee. Liever een andere houtsoort zoals eiken? Of wil je hout combineren met bijvoorbeeld glas of staal? Bespreek je ideeën gerust ben ons en we denken graag met je mee. Je kunt er ook voor kiezen om een foto van jouw gewenste trap mee te nemen. Dat maakt het gemakkelijker om eenzelfde soort trap voor je te ontwerpen.

Duurzaam en snel

We zijn ons ervan bewust dat hout een grondstof is waar veel over te doen is. Er vindt wereldwijd namelijk veel boskap plaats wat ten koste gaat van de leefbaarheid van onze aarde. Hier trekken wij graag tegen ten strijden. Wij doen het namelijk heel anders: ons hout -zowel hardhout als grenen - komt uitsluitend van bossen die onder toezicht vallen van onafhankelijke inspecteurs. Op die manier weten we zeker dat het hout wat wij gebruiken op een eerlijke manier gewonnen wordt. Meer weten over onze manier van duurzaam ondernemen? Bekijk dan de pagina die wij hier speciaal aan gewijd hebben.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact op of kom langs!

Heb je een vraag over een trap of wil je meer informatie over onze producten en diensten? Wij zijn vijf dagen per week bereikbaar voor maatadvies. Uiteraard ben je van harte welkom in onze showroom in Joure (Friesland).
© 2022 AA Trappen / Privacy policy

© 2020 AA-Trappen

Privacy policy